Om oss

Om n-sails

n-sails hjälper seglare i de Skandinaviska länderna att välja de optimala seglen och riggdetaljerna.

Tillsammans med ett av Polens ledande segelloft kan vi erbjuda kvalitetssegel till attraktiva priser som ligger betydligt lägre än i Sverige. n-sails erbjuder kompetent hjälp och hög service vid val av segel och tillbehör för alla typer av segelbåtar.

Vår målsättning

Ägarna av Narwal, Andrzej och Roman, bygger sin verksamhet runt två ledord, kvalitet och kundnöjdhet. Seglen skräddarsys och är alltid anpassade efter individuella behov och förväntningar. För dig innebär det att vårt jobb inte är klart förrän du som kund är nöjd.

I samarbete med Narwal

Narwal startade sin produktion 1992 och är idag en av Polens ledande segeltillverkare. Loftet ligger i Gdansk, det polska navet för kappsegling. Med 500 kvm yta och 17 anställda tillverkar man här segel för båtar upp till 70 fot. Det moderna loftet använder sig av högteknologisk utrustning och senaste programvaran för segeldesign. Tradition och hantverk blandas med high-tech material. Man samarbetar enbart med de bästa producenterna av dukar, som Dimension Polyant, Contender och Challenge. I Polen är Narwal kända för sin höga kvalitet och finish på produkterna.
css.php